De grootste keuze aan leuke en hippe artikelen voor tijdens en na de zwangerschap.

Blog

  • Home
  • Blog
3x stylingtips met fotolijsten

We leggen allemaal de leuke, en soms ook de minder leuke, momenten vast uit ons leven. Momenten die we willen herinneren. Hoewel we tegenwoordig foto’s maken en opslaan via onze mobiele telefoon, blijft het halen van foto’s uit de oude doos altijd een leuke bezigheid. Samen herinneringen ophalen en lachen om de momenten van toen. Dit maken geprinte foto’s mogelijk. Daarnaast maken foto’s en fotolijsten een woning huiselijk en persoonlijk. In dit blog geven we 3x stylingtips met fotolijsten.

1. Speel met verschillende vormen

Fotolijsten zijn verkrijgbaar in veel verschillende groottes en vormen. Om een speels effect in je woning te creëren kun je diverse vormen fotolijsten met elkaar combineren. Zet deze lijsten naast elkaar op een vensterbank of open kast, of hang ze op en maak je eigen fotomuur. De fotomuur weerspiegelt de meest gedenkwaardige momenten uit je leven. Een bijzondere reis, je afstuderen, de dag waarop je het ‘jawoord’ gaf en foto’s van familie en vrienden; het kan allemaal ingelijst worden en bij elkaar komen in je interieur.

2. Geen fan van foto’s? Kies voor quotes

Hoewel er in de naam van fotolijsten ‘foto’ staat, betekent dit dat fotolijsten bedoelt zijn om foto’s mee in te lijsten. Tegenwoordig mag en kan alles. Wil je iets anders proberen of ben je geen liefhebber van foto’s inlijsten? Overweeg dan eens om een inspirerende of persoonlijke quote in te lijsten. Een ander idee is om de leukste uitspraken van je kinderen, kleinkinderen of andere familieleden te vereeuwigen. Verzamel de grappigste en maak een unieke collage.

3. Kunstwerken koesteren

Als je kinderen hebt, dan heb je vast al veel kunstwerken mogen bewonderen. Inmiddels zijn het er misschien al zoveel geworden dat je eigenlijk geen ruimte meer hebt om ze op te hangen. Door de verschillende kunstwerken te verzamelen en te bundelen, ontstaat er een collage met de leukste werkjes van je kinderen. Combineer een tekening met een foto en doe er ook nog een klein schilderij bij en je fotolijst is al snel gevuld. Om het plaatje compleet te maken kun je er nog leuke teksten bij schrijven. Maak er een feestje van!

Fleur je muren op

Fotolijsten zijn een eenvoudige en goedkope manier om je muren op te vrolijken. Bij Lijstentoko.nl bieden ze een groot assortiment met goedkope fotolijsten in vele maten, materialen en vormen. Zelfs niet-standaard afmetingen kun je bij hun vinden. Welk formaat lijst je ook zoekt, binnen enkele klikken heb jij het perfecte fotolijstje gevonden. Hoe ga jij je muren stijlen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *