De grootste keuze aan leuke en hippe artikelen voor tijdens en na de zwangerschap.

Blog

  • Home
  • Blog
verbouwen van je huis

Ga je je huis verbouwen? Doe dit dan volgens de laatste trends. Zo krijgt je woning een nieuwe look die ook nog eens toekomstbestendig is. Om te weten waar je op kunt letten zetten we 3 trends voor het verbouwen van je huis op een rijtje. Lees dus snel verder om meer te weten te komen. 

1: Glazen deuren met industriële look

Wat je tegenwoordig in steeds veel woningen terug ziet komen, zijn glazen deuren met een industriële look. Dit kunnen bijvoorbeeld glazen schuifdeuren, douchedeuren, pendeldeuren of schuifwanden zijn. Het metalen frame zorgt voor een stevige constructie. Je haalt er een stijlvolle, stevige en veilige deur mee in huis. 

Daarnaast geeft het een stoere contrasterende look aan de woning. Hier kun je meer vinden op glazz.nl. Industriële elementen worden op allerlei manieren bij het interieur betrokken. Denk bijvoorbeeld aan massieve lampen, tafels, kasten en dus deuren met een mooi frame. De betonlook in het interieur is de laatste tijd ook helemaal hip, daar passen de deuren met industriële look goed bij. 

2: Natuurlijk gevoel in huis

Wat daarnaast een echte trend is, is om de natuur in huis te halen. Dit kun je op meerdere manieren aanpakken. Zo zou je kunnen gaan voor meubels of elementen in je woonstijl die gemaakt zijn van natuurlijke materialen. Denk aan een houten eettafel of linnen raamdecoratie. Daarnaast kan je ook overwegen om de tuin meer bij de woning te betrekken of veel planten in huis te plaatsen. 

3: Een duurzame toekomst

Met het verbouwen van een huis wordt er ook aan het milieu gedacht. Het heeft grote voordelen tegenwoordig als je huis energiezuinig is. Zowel voor het milieu als voor je eigen portemonnee. Houd hier bij het verbouwen dan ook rekening mee. 

Kijk hoe je bepaalde onderdelen kunt vervangen of verbeteren. In veel gevallen worden bij verbouwingen meteen de ramen vervangen voor dubbel glas of wordt er meer isolatie geplaatst. Dit kan handig zijn als je toch al aan het verbouwen bent. Het kunnen kleine aanpassingen zijn die grote verschillen maken. Goed om te overwegen dus.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *