De grootste keuze aan leuke en hippe artikelen voor tijdens en na de zwangerschap.

Blog

Bedrijfsmatig wordt er veel plakband en tape gebruikt. Het is het ideale stuk gereedschap om dozen en soms ook brieven goed mee dicht te kunnen plakken. Niets is vervelender dan wanneer er tape loslaat, kwaliteit is daarom belangrijk. Zeker wanneer er dozen met flessen dichtgeplakt moeten worden is het kwaliteit de grootste vereiste. Het laten bedrukken van afplaktape met een logo of bedrijfsnaam geven meer uitstraling aan een bedrijf. Er zijn vele mogelijkheden en daarom is het interessant om het menu eens goed te bekijken.

Een echte blikvanger

Tapeprint.eu levert bedrukt tape van hoge kwaliteit. Of het nu om pvc of papieren tape gaat, breedtes, diktes en kleuren kunnen worden uitgekozen. Waarschuwingstape wordt natuurlijk geleverd in opvallende kleuren. Opvallen is het belangrijkste doel van het waarschuwingstape. Zowel een bedrijfsnaam als een logo moeten duidelijk leesbaar zijn. Eenvoud is vaak de sleutel tot succes. Wanneer er wordt getwijfeld over een bepaalde kleurcombinatie of logo kan er altijd contact op worden genomen. Een gesprek met een ervaren deskundige kan vaak verhelderend werken.

Tapeprint.eu

Naam of logo?

Rollen tape met logo laten bedrukken is eenvoudig en het geeft uiteindelijk meer dan alleen voldoening. Wanneer bijvoorbeeld dozen van een bedrijf zijn dichtgeplakt met tape voorzien van logo zijn deze dozen van afstand herkenbaar. Dat is zowel voor de vervoerder als de klant altijd handig. Op deze manier wordt door het laten bedrukken van tape ook weer reclame gemaakt voor het bedrijf. Er zijn in het menu een aantal soorten tape te vinden die verschillen in prijs. De ene rol tape veroorzaakt meer geluid dan de andere en daaruit valt allemaal te kiezen.

tape met logo laten bedrukken

Er is ook een milieuvriendelijke variant

Wanneer de verpakking het toestaat kan er ook worden gekozen voor de groene variant. Papierentape voorzien van een laag natuurlijke lijm kan ook bedrukt worden aangeleverd. Het is een belangrijke ontwikkeling om het milieu minder te belasten met al het plastic afval. Zelf een logo ontwerpen en dat op tape laten drukken is eenvoudig te realiseren en dit kan eventueel met de hulp van een deskundige. Vaak is een logo duidelijker en herkenbaarder dan een lange bedrijfsnaam. Een zelf ontworpen logo geeft een nog mooiere lading aan de zaak.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *