De grootste keuze aan leuke en hippe artikelen voor tijdens en na de zwangerschap.

Blog

  • Home
  • Blog
eettafel

Wanneer we denken aan een eettafel, dan denk je al snel aan een tafel met een vierkante of rechthoekige vorm. De voordelen van deze strakke vormen zijn natuurlijk dat je ze eenvoudig tegen een wand kan plaatsen en met name een vierkante eettafel lijkt perfect voor een kleine ruimte.

Vind je het ook zo ongezellig dat je bij een rechthoekige tafel niet al jouw tafelgenoten in de ogen aan kan kijken? Zeker als je lekker met elkaar een hapje wil eten of wil borrelen, dan is het fijn dat je met iedereen oogcontact kunt hebben. Gelukkig zijn er verschillende opties om een eettafel te kiezen waarbij je dit wel hebt. We hebben twee populaire vormen eettafels voor jou uitgelicht, zodat je straks meer weet over de verrassende ronde en ovale eettafels.

Een ronde eettafel – praktisch en compact

Woon je niet al te groot, maar heb je wel genoeg ruimte om een tafel van de wand af te plaatsen? Dan is een ronde eettafel de perfecte keus voor jou. Een ronde tafel is ontzettend praktisch en door de ronde vorm oogt zo’n tafel minder massaal. Het is ook een perfecte tafel om bijvoorbeeld een spelletje te spelen met jouw gezin.

Je hebt met iedereen contact en als je kiest voor een ronde tafel in combinatie met de juiste eetkamerstoelen, dan heb je een fantastische eethoek gecreëerd. Op dit moment zijn de eettafels van mangohout populair. Hiermee haal je niet alleen een duurzame eettafel in huis, maar geniet je ook van de mooie typische kenmerken van mangohout.

Een ovale eettafel – ruimtelijk en royaal

Heb je wat meer ruimte in jouw eethoek? Overweeg dan de populaire ovale eettafels. Hiermee heb je niet alleen voldoende ruimte voor een groter gezelschap, maar zorg je tevens voor een ruimtelijk gevoel. Ook is het een vriendelijke vorm voor kleine kinderen, die zich minder snel zullen stoten aan de rand van de tafel.  Een grote ovale eettafel is ook geschikt voor vergaderruimtes of zakelijke bijeenkomsten.

Industriële ovale eettafels

Heb je industriële meubelen? Dan is een ovale eettafel van mangohout met een metalen onderstel een uitstekende keus om jouw industriële interieur compleet te maken. De ovale mangohouten eettafels zijn ook vaak verkrijgbaar in een zwart gelakte uitvoering – dat maakt deze ook geschikt voor een modern en strak interieur.

Kortom, de vorm van je eettafel kan een aanzienlijke invloed hebben op de sfeer en functionaliteit van je eethoek. Terwijl de rechthoekige tafels praktisch zijn, bieden ronde en ovale tafels verrassende voordelen. Of je nu kiest voor een praktische ronde tafel of een ruimtelijke ovale mangohouten tafel, beide vormen zorgen voor een gezellige plek waar contact centraal staat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *