De grootste keuze aan leuke en hippe artikelen voor tijdens en na de zwangerschap.

Blog

  • Home
  • Blog
verhuisdoos

Bij het plannen van een verhuizing stellen de meeste mensen een datum vast, nemen contact op met een verhuisbedrijf en kopen verhuisbenodigdheden. Dozen, plakband en pakpapier staan ​​meestal bovenaan de lijst, gevolgd door een rol noppenfolie die de kinderen zullen proberen weg te stelen om op te springen. Hoewel deze onmisbare benodigdheden nodig zijn, zorgt het ervoor dat je verhuisdekens bij de hand hebt, ook om je verhuisdag soepel te laten verlopen. Soms heb je ook een verhuislift van verhuisliftdenhaag.nl nodig.

Verhuisdekens zijn de sleutel om ervoor te zorgen dat uw bedden, boekenkasten en het geliefde bronzen beeld van uw kat, Milo, veilig op hun nieuwe bestemming aankomen. Beschouw ze als de vrienden die net dat beetje extra doen met je meubels, zodat je spullen beschermd blijven tegen de schade die vaak optreedt op de verhuisdag. Uw plaatselijke verhuisbedrijf kan bepalen hoeveel dekens u nodig heeft om uw grote spullen te bedekken.

Wanneer moet ik verhuisdekens gebruiken?

Professionele verhuizers gebruiken verhuisdekens bij elke verhuisklus, en dat zou u ook moeten doen. Gebruik verhuisdekens om uw duurste spullen in te pakken en houd ze veilig en schoon terwijl ze worden verplaatst. Omdat deze gewatteerde doeken ontworpen zijn om schokken te absorberen, kunnen verhuisdekens voorkomen dat je favoriete salontafel of eetkamerstoelen tijdens het transport beschadigd raken. Verhuisdekens kunnen ook worden gebruikt om uw hoeken, trapleuningen en entrees te beschermen tijdens een verhuizing. Wikkel schadegevoelige plaatsen in uw huis in met verhuisdekens om een ​​beschermingslaag te bieden wanneer meubels en andere items worden verplaatst.

Hoe moet ik ze gebruiken?

Meubel dekens zijn meestal rond de 2 meter aan elke kant en bestaan ​​uit verschillende lagen vulmateriaal (katoen, polyester en nylon) die aan elkaar zijn genaaid als een sprei. Verhuisdekens zijn tweezijdig, vaak met een lichtere en een donkere kant. Gebruik de lichtere kant van de deken om je spullen in te pakken die extra bescherming nodig hebben tijdens de verhuizing. De donkere kant moet naar buiten wijzen. Als u door het land reist, plaats dan extra verhuisdekens in de ruimtes tussen dozen en meubels om te voorkomen dat spullen in de vrachtwagen gaan schuiven. Voor nog meer bescherming, plaats je plastic over je spullen als het regent tijdens je verhuizing, want verhuisdekens zijn niet waterdicht.

Zijn verhuisdekens de moeite waard?

Absoluut. Ze zijn een makkelijke, goedkope manier om uw items klaar te maken voor transport. Verhuisdekens zijn om twee redenen een geweldig accessoire om op een verhuisdag te hebben:

  • Ze beschermen niet alleen je antieke tafels tegen deuken, ze zorgen er ook voor dat je vazen, glazen muiltjes en lampen heelhuids in je opberger of in je nieuwe huis aankomen.
  • Verhuisdekens houden uw nachtkastjes vrij van vuil, stof en puin, en minimaliseren de kans dat uw spiegels breken tijdens de verhuizing, waardoor u zeven jaar pech hebt.

Een verhuisdag hoeft niet stressvol te zijn. Neem vandaag nog contact met ons op om ervoor te zorgen dat uw verhuizing georganiseerd en stressvrij is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *