De grootste keuze aan leuke en hippe artikelen voor tijdens en na de zwangerschap.

Blog

  • Home
  • Blog
interieur

Je interieur is als een leeg canvas waarop je je eigen persoonlijkheid en stijl kunt laten zien. Om echt een gezellige en gastvrije sfeer te creëren, heb je de juiste accessoires nodig. Er zijn enkele onmisbare items die je interieur naar een hoger niveau tillen. Kijk eens op de site van www.intenswonen.nl om wat inspiratie op te doen voor jouw interieur en om hier wat leuke items te scoren. Onthoud dat het belangrijk is om je eigen smaak en persoonlijkheid in je decoratie te laten zien. Wanneer je van minimalistisch, boho, klassiek of modern houdt, accessoires spelen een cruciale rol in het creëren van een interieur dat echt van jou is.

Kussens en vazen

Kussens en plaids zijn niet alleen zacht en comfortabel, maar ze voegen ook kleur en textuur toe aan je interieur. Leg een paar kussens op de bank of het bed en gooi een plaid over de rugleuning van een stoel. Zo creëer je een warme en uitnodigende sfeer in elke kamer. Decoratieve vazen zijn daarnaast perfect om een vleugje elegantie toe te voegen aan je interieur. Vul ze met bloemen, takken of gewoon lege lucht voor een minimalistische uitstraling. Plaats ze op een tafel, plank of vensterbank om een stijlvolle eyecatcher te creëren.

Spiegels en fotolijsten

Spiegels zijn niet alleen handig om even snel jezelf te checken, ze kunnen ook de illusie van meer ruimte creëren en het licht in de kamer weerkaatsen. Hang een grote spiegel aan de muur tegenover een raam om meer natuurlijk licht binnen te laten en je kamer groter te laten lijken. Fotolijsten zijn een geweldige manier om je dierbare herinneringen te laten zien. Plaats foto’s van vrienden en familie in mooie lijsten en hang ze op aan de muur of zet ze op een plank. Zo voeg je een persoonlijk tintje toe aan je interieur. Spiegels en fotolijsten kun je daarnaast ook leuk met elkaar combineren door de stijlen op elkaar af te stemmen.

Kaarsen

Kaarsen zijn de ultieme sfeermakers. Kies geurkaarsen voor een heerlijke geur in huis, of ga voor decoratieve kaarsen in mooie houders. Steek ze aan op een romantische avond of gewoon om wat gezelligheid toe te voegen aan je dagelijkse leven. Je kunt daarnaast ook eindelijk combineren met verschillende kaarsenhouders of windlichten door het huis heen. Zo hebben die gezellige kaarsen een mooi plekje, maar zien ze er ook nog eens hartstikke leuk uit wanneer de kaarsen niet branden.

Groen in huis

Planten zijn nog een geweldige manier om je interieur op te fleuren. Ze voegen niet alleen een vleugje groen toe aan je ruimte, maar ze zuiveren ook de lucht en brengen een stukje natuur naar binnen. Kies planten die passen bij de hoeveelheid licht die je kamer krijgt en vergeet niet om voor ze te zorgen door ze af en toe water te geven. Wanneer je kiest voor grote kamerplanten in potten of kleine vetplanten in schattige potjes, planten voegen altijd een frisse en levendige uitstraling toe aan je interieur. Dus ga naar je lokale kwekerij en vind de perfecte groene metgezellen voor je huis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *